Πώς να φτιάξετε σπιτικό παγωτό!!!!!!
Επειδή το καλοκαίρι έκανε δυναμικά την εμφάνιση του ήρθε η ώρα να μάθετε πως να φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα νόστιμο σπιτικό παγωτό!!!
Υλικά:
- 250 γραμμάρια φυτική σαντιγί
- 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
- 410 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
- 1 βανίλια
Εκτέλεση:
1.Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τη φυτική σαντιγί και τη χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός για 5 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη και να φουσκώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο-λίγο το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι το μίγμα να γίνει μια παχιά κρέμα.
2.Σιγά-σιγά προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ. Τέλος, προσθέτουμε τη βανίλια.
3.Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα μέχρι να αρχίσει να πήζει. Μετά, το ξαναχτυπάμε για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει καλά και ξαναπαγώνουμε για άλλες 2 ώρες.
4.Αφού παγώσει το σερβίρουμε με τριμμένο μπισκότο, ξηρούς καρπούς ή με οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο καθένας!!!!
Καλή σας όρεξη!!!!!