Πώς να φερθείτε στο πρώτο ραντεβού!!!

Όλοι θέλουμε να κάνουμε καλή εντύπωση στο πρώτο μας ραντεβού. Πάνω απ’ όλα σκοπεύουμε να υπάρχει και δεύτερο. Έτσι το να αισθανόμαστε σίγουροι για το σώμα και την εμφάνιση μας είναι σημαντικό. Ωστόσο, για τους περισσότερους, αφού έχουν εξασφαλίσει το πρώτο ραντεβού αρχίζει ο φόβος και η αμφιβολία. Ξεκινάνε οι ερωτήσεις για τον εαυτό τους, την εμφάνιση και τελικά καταλήγουνε στο ραντεβού γεμάτοι από ανασφάλεια για το πως θα εξελιχθεί.

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που σας αξίζει σας δίνουμε τις παρακάτω συμβουλές :

1. Χαλαρώστε: Είναι φυσικό να αισθάνεστε νευρικότητα σε ένα ραντεβού. Είσαι η πρώτη πραγματική ευκαιρία να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, και φυσικά θέλετε να αρέσετε. Για να σας βοηθήσει να ελέγξετε την νευρικότητα σας πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να πείστε το εαυτό ότι είστε με τους φίλους σας. Με τον τρόπο αυτό θα αρχίσετε να αισθάνεστε ήρεμοι και χαλαροί, και η συζήτηση θα είναι πιο εύκολη. Αν είστε επιρρεπείς στην νευρικότητα, δοκιμάστε να σκεφτείτε διάφορα θέματα για τα οποία μπορείτε να μιλάτε πριν πάτε στο ραντεβού σας. Απλά επιλέξτε θέματα για τα οποία και οι δυο μπορείτε να μιλήσετε με ευκολία και να διασκεδάσετε.

2. Να αισθάνεστε σιγουριά: Η σιγουριά είναι απλώς μια κατάσταση του νου όπου πιστεύετε ότι όλα θα πάνε καλά και βάζετε τις σκέψεις σας σε δράση. όλη η θετική σκέψη θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις πράξεις σας και έτσι θα νιώσετε σίγουροι στο ραντεβού σας.

3. Πράξτε έξυπνα : Είναι εύκολο να αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει το καλύτερο σε ένα ραντεβού. Διατηρήστε την συζήτηση, κάντε ερωτήσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε περιόδους σιωπής. Με την κουβεντούλα θα αρχίσετε να νιώστε άνετα μεταξύ σας.

4. Να είστε ο εαυτό σας: Τέλος, απλά να είστε ο εαυτό σας! Δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να παραστήσετε κάτι που δεν είστε γιατί αυτό θα φανεί, θα γυρίσει εναντίον σας αργότερα και θα είναι η αιτία να κάνετε λάθη.

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας βοηθήσουν να τα πάτε τέλεια στο πρώτο σας ραντεβού!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *