Πώς να την κάνετε να κολλήσει…

Η κλασσική απορία που δημιουργείται στις πρώτες μας συναντήσεις με μια κοπέλα που μας ελκύει αρκετά, υπάρχει άραγε τρόπος να μας προσέξει ένα στάδιο περισσότερο απο αυτό που ήδη συμβαίνει τώρα;  Αν το θέλετε και το πιστέψετε εσείς όλα μπορούν να συμβούν 😉 αρκεί να έχετε παντά τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε χαλαροί χωρίς στρες κτλ. ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε την κάθε κατάσταση σωστά!

Να φροντίζετε λοιπόν να είστε εκδηλωτικοί(ως ένα σημείο) και μέτα πιο “σοβαροί”, δηλαδή ίσα που να της προκαλέσετε την απορία και την αμφιβολία του τι ακριβώς συμβαίνει πραγματικά(όσο δύσκολο και αν είναι) ! Σε καμία περίπτωση μην της τα “δίνετε όλα στο πιάτο” και να συνεχίζετε με αυτή τη λογική γιατί θα το χάσετε το παιχνίδι. Επίσης θα πρέπει  να λειτουργείτε και λίγο με το ένστικτο, τι εννοώ…σίγουρα ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά! Συνήθως οι γυναίκες/δεσποινίδες που ενδιαφέρονται για εσάς θα σας λένε πράγματα αντίθετα απο αυτά που πραγματικά θέλουν(συνηθως και εκείνες ενστικτωδώς) για να “δοκιμάσουν” ως ένα σημείο την αποφασιστικότητα σας και τη θέλησή σας ως χαρακτήρας. Πχ. εάν σας πει “δεν μ’αρέσει το φιλί απο το πρώτο ραντεβού”, είναι σα να σας προκαλεί κατά κάποιο τρόπο να το κάνετε(εάν το έχετε σκοπό φυσικά) για να σας δοκιμάσει σε αυτό ακριβώς που ανέφερα προηγουμένως.

Γενικότερα καλό είναι να μην την αφήσετε να νοιώσει οτι είστε ανασφαλείς…να παιρνετε πρωτοβουλίες, να της κάνετε ερωτήσεις  για να μάθετε πράγματα για εκείνη και να έχετε την προσοχη σας πάνω της αλλά προσεκτικά που πάει το βλεμμα 🙂 πρέπει να της το περάσετε οτι έχετε τροπους και οτι βγήκατε μαζί της επειδή το θέλετε εσείς, όχι επειδή σας έδωσε την ευκαιρία εκείνη. Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα(τουλάχιστον σε υπερβολικό βαθμό, προσωπικά θα έλεγα καθόλου εάν δεν υπάρχει λόγος όπως πχ. να κανονίσετε την επόμενη σας έξοδο ή να σας θυμίσει κάτι απο μια συζήτηση που είχατε, ενα τίτλο τραγουδιού πχ. ή κατι αντίστοιχο). Να φροντίσετε επίσης να μην είστε πάντα “διαθέσιμοι” πχ. σε μία έξοδο που θα είναι να κανονίσετε καλό θα είναι να πείτε και ένα όχι(μια φορά ή δύο αρκούν, αλλα ας μην το παρακάνουμε). Καλές επιτυχίες 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *