Πώς να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο με επιτυχία…

Συχνά έχετε αναρωτηθεί για το πόσο δύσκολο είναι τελικά να προσελκύσετε το άτομο του ενδιαφέροντος σας. Το συγκεκριμένο άρθρο θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση σε αυτό το θέμα. Η  ανθρώπινη ερωτοτροπία ακολουθεί μία συγκεκριμένη και προβλέψιμη διαδικασία που αποτελείται από πέντε βασικά στάδια τα οποία περνάμε όταν συναντήσουμε ένα άτομο το οποίο μας τραβάει την προσοχή και μας ελκύει ερωτικά. Αυτά τα στάδια είναι τα εξής:

1. Οπτική επαφή: Η ανταλλαγή βλεμμάτων όταν επαναλαμβάνεται αρκετές φορές αποτελεί ξεκίνημα της διαδικασίας του φλερ

2. Χαμόγελο: Το χαμόγελο είναι μία διακριτική ένδειξη που σκοπό έχει να δώσει στον υποψήφιο το πράσινο φως για να ξεκινήσει τη γνωριμία. Ωστόσο, παρατηρείται ότι συχνά οι άντρες δεν το αντιλαμβάνονται.

3. Επίδειξη: Είναι η διαδικασία κατά την οποία και οι δύο ενδιαφερόμενοι στρέφουν το κορμί τους ο ένας προς το μέρος του άλλου, τονίζοντας τα θετικά του χαρακτηριστικά.

4. Ομιλία: Απόπειρα ξεκινήματος μιας κουβέντας με συνηθισμένες ατάκες που σκοπό έχουν να σπάσουν τον πάγο.

5. Άγγιγμα: Κάθε άγγιγμα έχει τη σημασία του. Το άγγιγμα στο χέρι υποδηλώνει μεγαλύτερη οικειότητα από αυτό στο μπράτσο. Κάθε επίπεδο αγγίγματος επαναλαμβάνεται για να ελέγξει αν το άλλο άτομο είναι ικανοποιημένο με αυτό το επίπεδο οικειότητας και για να του δώσει να καταλάβει ότι το πρώτο άγγιγμα δεν ήταν τυχαίο.

Αυτά τα στάδια του φλερτ  μπορεί να φαίνονται ασήμαντα άλλα είναι πολύ κρίσιμα για το ξεκίνημα κάθε νέας σχέσης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *