Πώς να οργανώσετε ένα ανεπανάληπτο party!!!!

Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε σε πάρτι που δεν έχουν φαντασία; Οργανώστε λοιπόν εσείς ένα μοναδικό πάρτι και διασκεδάστε το! Όποιον τρόπο διασκέδασης ή  ύφος και αν επιλέξετε, οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Αρχικά, επιλέξτε την ημέρα που θα το πραγματοποιήσετε, φτιάξτε μια λίστα καλεσμένων (με όλους σας τους φίλους) και ακολουθήσετε ορισμένες απλές συμβουλές για να οργανώσετε ένα φανταστικό πάρτι! Σίγουρα το πάρτι σας θα έχει τρομερή επιτυχία & όλοι οι καλεσμένοι θα έρθουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Αποφασίστε σχετικά με τον προϋπολογισμό:

Ο καθένας μπορεί να προγραμματίσει ένα  πάρτι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά την υλοποίηση του! Καθορίστε πόσα θέλετε να ξοδέψετε με βάση τρεις κατηγορίες: 1)Ποτά, 2)  Ψυχαγωγία, 3)  Διακόσμηση. Για κάποιους μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σημαντική,  για αυτό μπορείτε να κατανείμετε περισσότερα χρήματα σε αυτήν που ξεχωρίζετε!

  • Επιλέξτε ένα θέμα:

Συχνά η έλλειψη ενδιαφέροντος σε ένα πάρτι, οφείλεται στο ότι δεν έχουν ένα θέμα. Βάλτε φαντασία! Ρωτήστε τους φίλους  που πρόκειται να συμμετάσχουν στο πάρτι και θα σίγουρα θα σας βοηθήσουν με ένα σωρό ιδέες. Όσο πιο  ενδιαφέρον & υλοποιήσιμο θα είναι το θέμα για τους καλεσμένους, τόσο πιο πολλή προσωπικότητα θα έχει το πάρτι και τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι για όλους!

  • Καλέστε κόσμο:

Στην σύγχρονη και «ηλεκτρονική» εποχή που ζούμε, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καλέσετε μια ομάδα ανθρώπων είναι μέσω internet ! To Facebook, το Τwitter και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσουν πολύ!!Μπορείτε βέβαια, να φτιάξετε τις πατροπαράδοτες προσκλήσεις ανάλογα με το θέμα του πάρτι & να τις δώσετε στους φίλους σας.

  • Διασκέδαση:

Θα πρέπει να σκεφτείτε διάφορες δραστηριότητες, πού θα κάτσουν οι καλεσμένοι, πώς θα αναμειχτούν οι παρέες, πώς θα γνωριστούν  και τι εξοπλισμός θα χρειαστεί για να υποστηρίξει το πάρτι σας!

  • Ποτά και φαγητό:

Το θέμα του πάρτι θα λειτουργήσει σαν οδηγός για το τι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Εάν γνωρίζετε τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας, καλό θα ήταν να ικανοποιήσετε τα γούστα τους! Η λύση του finger food ταιριάζει σχεδόν πάντα πολύ καλά στα περισσότερα πάρτι!

  • Διακόσμηση:

Τα διακοσμητικά μπορούν να είναι από πολύ απλά ως πιο εκκεντρικά!  Αφού επιλέξετε την τοποθεσία, συνήθως η διακόσμηση δεν έχει πολλές απαιτήσεις!  Για παράδειγμα, αν επιλέξετε εξωτερικό χώρο, υπάρχει ένα φυσικό σκηνικό όπως φυλλώματα και δέντρα, που το υποστηρίζει! Εάν το πάρτι σας θα είναι σε εσωτερικό χώρο, χρησιμοποιήσετε χρώματα σχετικά με το θέμα σας στα τραπεζομάντιλα, στα σερβίτσια, στις καρέκλες και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές σίγουρα το πάρτι σας θα έχει φοβερή επιτυχία & θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους φίλους σας!!!!!  Αυτό δεν θέλετε;;;  😉

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *