Πώς να κάνεις το αγόρι σου να σε δει σοβαρά!

Ξέρουμε όλες πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε ένα αγόρι να δει σοβαρά μιοα σχέση.Ένω για εμάς τισ γυναίκες είναι απλό να πάρουμε στα σοβαρά μια σχέση αφού πιεζόμαστε χρονικά και κοινωνικά, για τους άντρες φαίνεται κάτι “επικίνδυνο”(χωρίς υπερβολές).Παρακάτω είναι μερικά βήματα που θα πορούσε να κάνει μια γυναίκα ώστε να αλλάξει τα μυαλά του καλού της!!!

 • Μη δίνεις την εντύπωση της man hater. Κανείς δε θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με μια γυναίκα που δίνει την εντύπωση πως είναι τίγκα στα απωθημένα και στα κόμπλεξ αναφορικά με τους άντρες.
 • Μην παρουσιάζεις το προφίλ της αλανιάρας που φλερτάρει από δω κι από κει και παντού έχει κατακτήσεις κι ερωτοχτυπημένους! Αν δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί αποκλείεται να σε δει σοβαρά.
 • Δείξε σεβασμό προς τους δικούς του και προς τους φίλους του, όσο κι αν σου σπάνε  τα νεύρα κι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Η αποδοχή των οικείων του συνεισφέρει τα μέγιστα στο ‘έζησαν αυτοί καλα’.
 • Σε καμία περίπτωση μην παρουσιάσεις το γάμο σαν αυτοσκοπό, αλλά σαν κάτι που θες να συμβεί επειδή αγαπάς αυτόν. Σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται θήραμα ενός κηνυγού κεφαλών.
 • Παράλληλα μη δείχνεις απελπισμένη σε στυλ Ματίνα Μανταρινάκη, αλλά βγάζε προς τα έξω αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.
 • Δείξε του πως η ζωή του μαζί σου θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Μαγείρευε καινούργια φαγητά, δοκίμασε καινούρια hobby, ανανέωνε το look σου, κοινώς κράτα τον σε εγρήγορση. Είναι πολύ απωθητική η σκέψη της ρουτίνας και του αιώνιου προγράμματος.
 • Μην γκρινιάζεις συνέχεια-παραπονιέσαι-είσαι ανικανοποίητη.  Από  ένα σημείο και μετά  ακούγεσαι σαν κακός δίσκος που θέλει πέταμα.
 • Γίνε δεκανίκι -με μέτρο- στα προβλήματά του και δώσε του να καταλάβει πως μπορεί να στηριχτεί πάνω σου. Αν εστιάζεις συνέχεια στα δικά σου προβλήματα, μάλλον για καινούργιο άντρα πρέπει να ψάξεις και όχι για νυφικό.
 • Ω ναι θα το πω κι αυτο…Μάθε να φτιάχνεις και κανά αυγό και να βάζεις κανά πλυντήριο διότι για να τα κάνει αυτός…δύσκολο. Καλώς ή κακώς πρέπει να ξέρεις να σαι και Μαίρη Παναγιωταρά, αλλιώς πώς θα ανοίξει σπίτι μαζί σου ο άνθρωπος;
 • Είσαι οικονομικά ανεξάρτητη; Αν όχι γίνε άμεσα! Αποκλείεται να θέλει να σε τρέφει.
 • Μην αμφισβητείς -ποτέ μα ποτέ- τον ανδρισμό του και μην τον ταπεινώνεις είτε prive είτε δημοσίως. Απαράδεκτο!
 • Πρόσεχε τι λες σε καβγάδες. Ό,τι πεις δεν μπορείς να το πάρεις πίσω!

Όσο για εσένα αγαπητή μας φίλη Άννα, θερωρώ ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με το αν σε βλέπει σοβαρά το αγόρι σου ή όχι! Μέτα απο μια μικρούλα έρευνα που έκανα για χάρη σου περισσότερο μετράει το timing και ταο πόσο αληθινά ελιναι τα συναισθήματα!Όπου υπάρχει αληθινή αγάπη δε χρειάζονται ούτε συμβουλές αλλά ούτε και κολπάκια!Άλλωστε μη ξεχνάς ότι οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο απλά απο εμάς και πολλές φορές με τις υπερβολές μας χάνουμε την ουσία της σχέσης!!!

 

2 comments

 1. Popai says:

  Συγνώμη rubi αλλά διαφωνώ!Γιατί δηλαδή πρέπει να κάνει μια γυναίκα όλα αυτά??Για να δείξει οτι είναι κορίτσι απο σπίτι κλπ και έτσι να την εμπιστευτει ο άντρας??Εαν δεν δειξει τον πραγματικό της εαυτό δεν πρόκειται να την εμπιστευτεί ποτέ!Δηλαδή και να ξενοκοιτάζει ας πούμε,βέβαια δεν αρέσει σε κανέναν,αλλά είναι πιο ειλικρινό να το πεις παρά να το κρύβεις!Επίσης ολες οι γυναίκες είστε γκρινιάρες!Εάν δεν γκρινιάξετε θα σκάσετε!Όμως ένας άντρας ο οποίος πραγματικά αγαπάει μια γυναίκα τη γκρίνια της τη βρίσκει διασκεδαστική και του αρέσει κιόλας!Και τέλος ναι μεν οι αλλαγές είναι καλές αλλα πάντα το πρωτότυπο-αρχικό είναι το καλύτερο!!!

  • rubi says:

   Aγαπητέ φίλε PopaiKaταρχάς το άρθρο είναι μια προσπάθεια να ικανοποιήσουμε ο αίτημα μια άλλης αναγνώστριας μας!Αν διάβασσες πρσεχτικά το άρθρο θα έβλεπες ότι στον επίλογο αναφέρω ότι στην πραγματική αγάπη δεν ύπάρχουν κόλπα και μια σχέση πρέπει αν κυλάει ομαλά!Παρ’όλα αυτά θεωρώ ότι αρκετα κοινωνικά πρότυπα έχουν περάσει υποσυνείδητα και στα δύο φύλα με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η σύγχυση!Οπότε ας είμαστε επιεικείς με τις γυναίκες που έχουν ανασφάλεια για τα συναίσθηματ των συντρόφων τους και ας μην τισ κατηγορούμε!Σίγουρα δεν πρέπει αν υποκρινόμαστε σε καμία περίπτωση!Αυτά τα πράγματα είναι και λίγο τυχερά!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *