Πώς να διακοσμήσετε το χώρο σας για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι…

Εάν θέλετε να περάσετε μια όμορφη, ρομαντική βραδιά με τον έτερον ήμισυ, δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε από το σπίτι. Αρκεί να ακολουθήσετε μερικά βήματα για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ερωτική βραδιά. Μάθετε πώς να διακοσμήσετε το σπίτι για την περίσταση εδώ.

Χαμηλώστε τα φώτα

Στον κόσμο της διακόσμησης τίποτα δεν αλλάζει το ύφος ενός χώρου πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τον φωτισμό. Δώστε λοιπόν στο χώρο μια ρομαντική αύρα χαμηλώνοντας τα φώτα και ανάβοντας κεριά. Μια πολύ καλή και εύκολη ιδέα είναι να γεμίσετε έναν μεγάλο δίσκο με κεριά σε διάφορα ύψη και μεγέθη και να τα τοποθετήσετε στο κέντρο του χώρου φτιάχνοντας έτσι τον ρομαντικό «πυρήνα» της βραδιάς, ρίχνοντας σκιές που δεν υπήρχαν ποτέ πριν στον τόσο γνωστό και οικείο χώρο.

Δημιουργήστε ένα νέο σημείο χαλάρωσης 

Καλός ο καναπές αλλά τον χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Απλώστε στο πάτωμα μια αφράτη κουβέρτα, ρίξτε από πάνω ριχτάρια, μαξιλάρες και μαξιλαράκια και παρασύρετε τον/ην αγαπημένο/η σας σε ένα ρομαντικό «πικνίκ» στο πάτωμα του σαλονιού. Η διαφορετική οπτική γωνία θα κάνει και τους δυο σας να δείτε τον χώρο με άλλα μάτια.

 Ντύστε το δείπνο με τα «καλά» του

Φυλάτε τις ολόλευκες πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια για μια ειδική περίσταση; Ήρθε η ώρα να τα βγάλετε απ’ το ντουλάπι γιατί μια ρομαντική βραδιά είναι πολύ ειδική περίσταση. Στρώστε τραπέζι για δύο με το καλύτερο σερβίτσιο σας, τα καλογυαλισμένα σας μαχαιροπίρουνα και τα κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια σας ακόμα κι αν δεν τα ‘χατε βγάλει ποτέ από το ντουλάπι από τότε που τα αγοράσατε. Στρώστε ένα λινό τραπεζομάντηλο, διπλώστε τις υφασμάτινες πετσέτες με ωραίο τρόπο.

Σβήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές

Αν στο χώρο που διαμορφώνετε για μια ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σας παίζει η τηλεόραση ή είναι αναμμένος ο υπολογιστής κινδυνεύετε να πάνε χαμένες όλες οι ετοιμασίες σας. Σβήστε λοιπόν την τηλεόραση και το PC και βάλτε να παίζει η αγαπημένη σας μουσική.

Τέλος μη ξεχάσετε να βάλετε βάζα με λουλούδια όπου μπορείτε. Τα λουλούδια δημιουργούν ρομαντική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και δίνουν μια διαφορετική νότα στο χώρο!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *