Πώς να διακοσμήσει έναν άδειο τοίχο με πόστερ ή κορνίζες!

Έχετε ένα μεγάλο, άδειο τοίχο στο σπίτι σας? Μη ξεχνάτε ότι ένας κενός τοίχος ακόμα και αν βρίσκετε σε έναν πολύ όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο είναι ουσιαστικά ένας κενός καμβάς. Μια όμορφη και σχετικά οικονομική λύση για να διακοσμήσετε ένα άδειο τοίχο τους σπιτιού σας είναι τα πόστερ ή οι κορνίζες.Οι επιλογές είναι πολλές καθώς υπάρχουν πόστερ διάσημων έργων τέχνης καθώς και φωτογραφίες.Ακολουθίστε τις παρακάτω οδηγίες και δώστε άλλη πνοή στο προσωπικό σας χώρο!

Οδηγίες

  • Αξιολογήστε το περιβάλλον σας για να καθορίσετε τι είδους έργο τέχνης θα βεπιλέξετε. Κάντε την επιλογή σας με βάση τα χρώματα των επίπλων περιοχής, το χρώμα του τοίχου καθώς και το στυλ διακόσμηση του χώρου.
  • Αποφγύγετε να ‘αναμείξετε’ διαφορετικά στυλ.Γενικός κανόνας είναι ότι ο κυρίαρχος τόνος στα πόστερ που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει η να συμπληρώνει ένα απο τα βασικάστοιχεία τις διακόσμησης του χώρου.
  • Υπολογίστε τις διαστάσεις του τοίχου.Πόσο μεγάλος είναι ο τοίχος?Πόσο ψηλος?Σε ποιό σημειο θέλω να τοποθετήσς το έργο? Φροντίστε το έργο τέχνης που θα επιλέξετε να έχει αρμονικές αναλογίες σε σχέση με τις διαστάσεις του τοίχου και να τοποθετηθεί σε λειτουργική περιοχή.
  • Επιλέξτε προσεχτικά το έργο τέχνης που θα βάλετε! Μια έξυπνη λύση είναι να βρείτε σε βιβλία η στο διαδύκτιο γνωστά έργα τέχνης που ταιριάζουν στο χώρο σας και να τα εκτυπώσετε στο μέγεθος που επιθυμείτε.
  • Προσέξτε να μην παραφορτώσετε το τοίχο σας με πολλά κάδρα,κορνίζες ή πόστερ.
  • Αποφύγετε να τοποθετήσετε πολλές κορνίζες η πόστερ του ίδιου μεγέθους το ένα δίπλα στο άλλο. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με το φόντο και να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *