Πώς να αποφύγω 5 αδιόρθωτους τύπους ανδρών!!

Στην εποχή μας, είναι αλήθεια ότι οι ανθρώπινες σχέσεις περνάνε κρίση! Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τύποι ανδρών προς αποφυγή κατα γενική ομολογία! Και επειδή ο βασικός στόχος για να έχεις μια υγιή σχέση με το άλλο φύλο είναι η καλή επικοινωνία αλλά και το να περνάς όμορφα και ξέγνοιαστα, αν βεβαιωθείς ότι ένας από τους ακόλουθους τύπους χαρακτήριζει την νέα σου γνωριμία, μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις γνώμη;

 

 

  • Ο Ζηλιάρης : Από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που θα έχεις να αντιμετωπίσεις! Πολλοί παθαίνουν εμμονές, δεν έχουν καθόλου εμπιστοσύνη και δημιουργούν καβγάδες από εκεί που δεν το περιμένεις! Ασταμάτητες ερωτήσεις, απανωτά τηλέφωνα και πάει λέγοντας! Ή θα ηρεμήσει ή θα φάει πόρτα! Έτσι?
  • O Άξεστος : Και όμως υπάρχει και αυτού του τύπου το αγόρι! Αυτό που δεν γνωρίζει την ύπαρξη του savoir vivre, και που ώρες ώρες νιώθεις πως σου μιλάει σαν να είσαι κολλητός του! Οκ, νιώθει οικειότητα και μπορεί να του ξεφύγει κάποια στιγμή και κάτι, αλλά βρε χρυσέ μου πρόσεχε και λίγο πως μιλάς στο κορίτσι σου, λες από μέσα σου! Και έχεις δίκιο! Είπαμε να είναι brutal αλλά όχι και σε τέτοιο σημείο. Διότι για να κατακτήσεις μια κοπέλα, η ευγένεια και η λεπτότητα είναι πρωτεύοντα στοιχεία. Οπότε, αν τον δεις να μην ξέρει τι σημαίνει ευχαριστώ και να συμπεριφέρεται σαν αγροίκος, άστο καλύτερα! Πάμε γι’άλλα!
  • Ο Άστατος : Όπως λέει και το άσμα, αυτό το αγόρι θα είναι άστατο πολύ! Και μπορεί στην αρχή να είναι γλυκός, τρυφερός και να σου κάνει όλα τα χατήρια.. αλλά να σου πώ ένα μυστικό?? Δεν τα κάνει μόνο σε σένα! Γι’ αυτό φύλαγε τα νότα σου! Αν τον δείς να σου εξαφανίζεται, να αρχίσει να σου στέλνει όποτε του καπνίσει, να έχει ξαφνικά να βγεί με τον Μάκη και τον Τάκη, τότε να ξέρεις ότι απλώς μπορεί και να έχει ραντεβού με την Φιώνα και την άλλη μέρα με τη Λίλα! Δεν είπαμε να πάμε και για γάμο, αλλά λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει! Οπότε, ήρθε η ώρα για σουτ!
  • Ο Tσιγκούνης : Αυτός ο τύπος αγοριού δεν θα φανεί, μέχρι να φθάσει το τέλος του πρώτου ραντεβού. Σου ζητάει να τα πληρώσετε μισά μισά ή σου λέει ότι ξέχασε το πορτοφόλι του? Για μια φορά συγχωρείται γιατί μπορεί τα φαινόμενα να απατούν! Αλλά αν δεις να επαναλαμβάνεται η δική του απροθυμία και αφραγκία τότε κάτι δεν πάει καλά και δεν σκοπεύει ποτέ να πληρώσει! Εξάλλου, πώς θα μαζέψει λεφτά για την προίκα?
  • O Νάρκισσος : Είσαι περήφανη γιατί έχεις καταφέρει να τρελάνεις έναν φοβερά όμορφο και προσεγμένο τύπο, έτσι? Aλλά, γνωρίζοντας τον καλύτερα βλέπεις ότι ασχολείται υπερβολικά με την αποτρίχωση του, του αρέσει να ισιώνει το μαλλί του και να κάθεται με τις ώρες στον καθρέφτη, σε αντίθεση με σένα που δίπλα του μπορεί να νιώθεις ατημέλητη! Φυσικά, γνωρίζει ότι είναι τέλειος και δεν παύει να στο επισημαίνει! Ή θα χαλαρώσει ή θα σε ξεχάσει γιατί είναι κουραστικό να έχεις δίπλα σου τον Ken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *