Πώς να αποκτήσετε θετική ενέργεια!

Το άγχος & τα προβλήματα της καθημερινότητας σας γεμίζουν με απαισιόδοξες σκέψεις & πολλές φορές σας κάνουν να χάνετε τις ελπίδες σας. Συχνά, ερχόσαστε σε επαφή με άτομα που έχουν αρνητική διάθεση απέναντι σας και σας επιβαρύνουν με αρνητισμό. Μην στέκεστε λοιπόν, παθητικά σε όλο αυτό. Αναλάβετε δράση, ενεργοποιηθείτε και κάντε τη ζωή σας να αλλάξει προς το καλύτερο. Παρακάτω θα σας δώσουμε ορισμένες έξυπνες οδηγίες για να το πετύχετε.

  • Δείτε την θετική πλευρά των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σας. Δείξτε ευγνωμοσύνη, θαυμασμό & ευχαριστήστε τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν να το κάνουν. Μην μένετε στα λάθη που κάνουν οι γύρω σας. Μη γίνετε αυστηροί κριτές γιατί σίγουρα και εσείς έχετε κάνει λάθη. Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξετε τη θετική πλευρά του εαυτού σας.
  • Μην αδιαφορείτε για τις αδυναμίες σας & μην προσπαθείτε να καλύψετε τα δικά σας ελαττώματα. Αναγνωρίστε όλα τα αρνητικά στοιχεία του εαυτού σας & αποδεχτείτε τα. Έτσι θα τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και τους γύρω σας και θα εκπέμπετε θετική ενέργεια.
  • Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα γιατί όταν κρίνετε γρήγορα ενισχύετε την αρνητική ενέργεια.
  • Δείξτε συμπόνια στον κόσμο γύρω σας αλλά και στον εαυτό σας. Σκεφτείτε ότι όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Προσπαθήστε να είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες, προτάσεις, προκλήσεις & σκέψεις. Θυμηθείτε ότι η αρνητική ενέργεια ενισχύεται με την εμμονή στην τελειότητα.
  • Γίνετε καλοί ακροατές, να μην διακόπτετε τους συνομιλητές σας & να ακούτε όσα έχουν να σας πουν. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τους ανθρώπους γύρω σας γιατί καθένας είναι μοναδικός & διαφορετικός και αυτό είναι και το μαγικό.
  • Προσπαθήστε να λειτουργείτε με αυθορμητισμό & αυθεντικότητα. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας, εκφράστε αυτό που αισθάνεστε.
  • Μάθετε να χαίρεστε με την επιτυχία & την πρόοδο των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Μην αφήνετε να σας καταβάλλουν συναισθήματα ζήλιας & ανταγωνιστικότητας. Να έχετε θετική ενέργεια και να εκτιμάτε την εξέλιξη και την πρόοδο των ανθρώπων.
  • Αντιμετωπίστε κάθε αρνητική σκέψη και συναίσθημα. Αποβάλετε το φόβο.
  • Προσπαθήστε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας. Μην αφήνετε τα εμπόδια να σας αποθαρρύνουν. Έχοντας θετική σκέψη, κυνηγήστε τους στόχους σας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και έχοντας σαν εφόδιο το χιούμορ, την αισιοδοξία ,το κέφι & τη ζωντάνια. Σίγουρα θα αναπτύξετε τη θετική σας ενέργεια & θα μπορέσετε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *