Πώς να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς…

Οι περισσότεροι & άντρες άλλα & γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν επίπεδη κοιλιά για αισθητικούς λόγους αλλά ίσως και για λόγους υγείας. Πρώτα απ ‘όλα η απουσία του λίπους στην κοιλιά δημιουργεί μια καλύτερη εμφάνιση και αυτό κάνει τους ανθρώπους να κερδίζουν πόντους στην εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό να αισθάνονται και καλύτερα με τον εαυτό τους. Δεύτερον, ένα επίπεδο στομάχι σε κάποιο δείχνει ότι είναι υγιής και νοιάζεται για το σώμα του και επίσης ένα φουσκωτό στομάχι είναι όπως  και να το κάνουμε κάπως “démodé  ”.

Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς Η αλήθεια είναι ότι το να χάσετε τα κιλά της κοιλιάς δεν είναι το ευκολότερο πράγμα που μπορείτε να επιτύχετε αλλά δεν είναι και αδύνατο. Αρχικά πρέπει  να κατανοήσετε τι χρειάζεται για να μειώσετε το λίπος σας γενικά σε όλο το σώμα και την εκμάθηση των μυστικών για να απαλλαγείτε από τα κιλά της κοιλιάς με γρήγορο αλλά και υγιή τρόπο. Το συγκεκριμένο άρθρο μας δίνει τις οδηγίες & τα βήματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το στόχο σας:

  • Βήμα 1: Ποιες είναι οι αιτίες του κοιλιακού λίπους

Σταθερά προσλαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες από ό, τι μπορούμε να κάψουμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση λίπους σε ολόκληρο το σώμα. Η κοιλιά είναι ένας από τους τομείς, ιδίως για τις γυναίκες, που τείνει να προσελκύει περισσότερο λίπος και ως αποτέλεσμα η διόγκωση της κοιλιάς διαμορφώνεται με το καιρό. Ο καθιστικός τρόπος ζωής, η έλλειψη σωματικής άσκησης και η υπερβολική κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη και σάκχαρα μεγεθύνουν περαιτέρω το πρόβλημα. Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στο κοιλιακό λίπος, λόγω των ορμονικών αλλαγών του σώματός τους που υποβάλλεται κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, της περιόδου, της εγκυμοσύνης κτλ. Συνεπώς, η πορεία για να χάσετε τα κιλά της κοιλιάς για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολη και απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια και υπομονή.

  • Βήμα 2: Πώς να χάσετε την κοιλιά μειώνοντας το συνολικό σωματικό λίπος

Στα μυαλά πολλών ανθρώπων υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς είναι να κάνετε περισσότερες ασκήσεις στο στομάχι (κοιλιακούς κτλ). Μερικοί πιστεύουν ότι οι κοιλιακές ασκήσεις θα σας προσδώσουν ένα επίπεδο στομάχι. Αυτό είναι λάθος και με αυτόν τον τρόπο χάνετε μόνο το χρόνο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε το λίπος του στομαχιού δεν είναι μέσα από τις μεμονωμένες κοιλιακές ασκήσεις αλλά μέσα από μια προσεκτική διατροφή που θα σας βοηθήσει να αποβάλετε το λίπος από όλο το σώμα και επίσης μέσα από ασκήσεις που θα συμβάλουν στην απώλεια του βάρους και του λίπους από όλες τις περιοχές του σώματος και όχι μόνο από το στομάχι. Δεν υπάρχουν προγράμματα διατροφής ή ασκήσεις που μπορούν να στοχεύσουν το λίπος στο στομάχι.

  • Βήμα 3: Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις για να χάσετε τα κιλά της κοιλιάς

Οι καλύτερες ασκήσεις για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς δεν είναι συγκεκριμένες κοιλιακές ασκήσεις, αλλά είναι ένας συνδυασμός από αερόβιες ασκήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες και λίπος και επίσης ασκήσεις εντάσεως που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε και να αναπτύξετε τους μύες σας με αποτέλεσμα να μειωθεί το συνολικό ποσοστό του λίπους από το σώμα σας. Αφού έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο όπου το ποσοστό λίπους στο σώμα σας έχει μειωθεί, τότε μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε συγκεκριμένες ασκήσεις της κοιλιάς για να σχηματίσετε τους κοιλιακούς μυς και γιατί όχι να αποκτήσετε ένα πανέμορφο γραμμωμένο στομάχι.

  • Βήμα 4: Ποιες τροφές μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος στην κοιλιά

Τα τρόφιμα είναι η κύρια πηγή ενέργειας για το σώμα και ό, τι τρώτε μπορεί είτε να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος ή να προσθέσει στα αποθέματα λίπους σας. Υπάρχουν ορισμένα είδη τροφίμων που μπορεί να βοηθήσουν πραγματικά το σώμα στην διαδικασία καύσης του λίπους. Για παραδείγματα από τα καλύτερα τρόφιμα για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς είναι: τα φρούτα και τα λαχανικά, τα όσπρια, η μαύρη σοκολάτα, τα καρύδια και δημητριακά ολικής αλέσεως.

  • Βήμα 5: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα κιλά στο στομάχι;

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σας δώσει μια σαφή απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα, γιατί αυτό εξαρτάται από τον τύπο σώματος σας, το φύλο, το επίπεδο φυσικής κατάστασης και της κατάστασης της υγείας του κάθε ατόμου

Βάλτε πρόγραμμα λοιπόν, έχετε υπομονή & σίγουρα θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *