Πώς επηρεάζει ο ωροσκόπος την προσωπικότητα μου!

Επειδή πέρα από το ζώδιο μας, και ειδικά από τα τριάντα και μετά λέγεται ότι τα άτομα υιοθετούν περισσότερα χαρακτηριστικά από τον ωροσκόπο τους, αν γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο ανήκει ο δικός σου ωροσκόπος, διάβασε το παρακάτω άρθρο και δες ποιες επιρροές έχεις λάβει από το ζώδιο αυτό!! ( Και αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο ωροσκόπος σου, μην σκας! Τα πράγματα είναι απλά! Μάθε την ώρα γέννησης σου και σε συνδυασμό με την ακριβή ημερομηνία γέννησης σου, μπορείς εύκολα να το βρείς από πολλές ιστοσελίδες!)

 • Κριός : Ο ωροσκόπος στο Κριό δίνει ένα ανταγωνιστικό πνεύμα, αυτοπεποίθηση, έντονη παρουσία, δυναμικότητα, τάση για περιπέτεια και ταχύτητα. Παρορμητισμός, αισιοδοξία, φιλοδοξία και αναζήτηση για κάτι καινούριο και συναρπαστικό θα σε κατατρέχει πάντα!Αναζητά διαρκώς καινούργιες εμπειρίες και παθιάζεται με αυτές ( όπως π.χ. με ένα extreme sport! ) . Μπορεί να γίνει κτητικός, ευέξαπτος, ιδιοτελής και κυριαρχικός.
 • Tαύρος : Ο ωροσκόπος στο Ταύρο δίνει σε ένα άτομο άπειρη σταθερότητα, επιμονή και υπομονή για την πραγμάτωση κάθε στόχου. Έχει ανάγκη από αγάπη και έρωτα τον οποίο απολαμβάνει στο έπακρο και για τον οποίο μπορεί να τα δώσει όλα.Διακατέχεται από  έντονη σεξουαλικότητα και αισθησιασμό.Ωστόσο μπορεί να γίνει πολύ ανασφαλής και μισεί τις αλλαγές! Είναι συνετός και αξιόπιστος και έχει αγάπη σε κάθε τι καλαίσθητο όπως το καλό φαγητό και η ποιοτική μουσική!
 • Δίδυμος : Ο ωροσκόπος στους Διδύμους κάνει  το άτομο ιδιαίτερα ζωντανό υπερκινητικό, και δραστήριο.Λατρεύει τα ταξίδια και τις εκδρομές. Επίσης, είναι επικοινωνιακός, και του αρέσει να έρχεται σε επαφή με άλλους και να συζητάει μιλώντας ακατάπαυστα. Συνήθως είναι πολύ εύστροφοι και με μεγάλη πνευματικότητα. Παρόλα αυτά, συναισθηματικά είναι πολύ ασταθείς και δεν είναι εύκολα πιστοί, καθώς βαριούνται εύκολα!
 • Καρκίνος : Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο προικίζει κάποιον με ευαισθησία, καλοσύνη, λεπτότητα, αγάπη για την οικογένεια, και πίστη στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Τα άτομα με ωροσκόπο Καρκίνο είναι επίσης συνεσταλμένα, πολλές φορές κλειστά και δύσκολα θα εμπιστευτούν τα μυστικά τους. Ωστόσο, γενικά είναι αρκετά επικοινωνιακοί και κοινωνικοί.
 • Λέων : Ο ωροσκόπος στον Λέοντα κάνει το άτομο δυναμικό και με έντονη τάση για κυριαρχία, για δημιουργία, οργάνωση και επίτευξη.Θέλει να είναι διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής και αντικείμενο θαυμασμού των άλλων. Είναι δημοφιλής στις παρέες αφού είναι πάντα χαρούμενος και έχει χιούμορ. Είναι παθιασμένος και έντονος στις διαπροσωπικές του σχέσεις και έχει αδυναμία στα παιδιά.
 • Παρθένος : O ωροσκόπος στον Παρθένο προσδίδει ευσυνειδησία, εργατικότητα, τελειομανία και  οργανωτικότητα. Είναι ευαίσθητοι, πιστοί και δεκτικοί. Μισούν την ακαταστασία και είναι πάντα μεθοδικοί και ακριβείς. Τα άτομα με ωροσκόπο Παρθένο είναι στοργικοί και ρομαντικοί καθώς και πολύ ταλαντούχοι!
 • Ζυγός :  Ο ωροσκόπος στον Ζυγό κάνει το άτομο ευγενικό, καλόκαρδο, ανιδιοτελές, αισιόδοξο και γεμάτο αγάπη για την δικαιοσύνη! Είναι συνήθως λεπτεπίλεπτα άτομα που λατρεύουν την καλαισθησία και τις πολυτέλειες της ζωής! Όμως, είναι αρκετά αναποφάσιστοι και αναβλητικοί.Συναισθηματικά, σε ολόκληρη τη ζωή τους ψάχνουν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι πολύ ερωτικοί και όχι ιδιαίτερα πιστοί.
 • Σκορπιός : Ο ωροσκόπος στο Σκορπιό φανερώνει αποφασιστικότητα,τελειομανία, ισχυρή θέληση και μυστικοπάθεια. Διακατέχονται από έντονο πείσμα και σιγουριά σε ό,τι κάνουν! Συναισθηματικά είναι θερμοί και ειλικρινείς και δεν συγχωρούν με τίποτα την απιστία. Μαγνητίζουν τους άλλους, είναι καλοί φίλοι, και αποπνέουν πάντα ένα μυστήριο. Για να ανοιχτούν σε κάποιον πρέπει να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια.
 • Τοξότης : Ο ωροσκόπος στον Τοξότη γεμίζει το άτομο με αισιοδοξία, θετική ενέργεια και αγάπη για δραστηριότητες κάθε είδους! Είναι ενθουσιώδεις, ζωντανοί, ενεργητικοί και δραστήριοι. Διακατέχονται από ειλικρίνεια, κατανόηση και ιδιαίτερη θέληση. Ωστόσο, κουράζονται εύκολα με ό,τι και αν καταπιαστούν και έχουν την τάση να αφήνουν πολλές ασχολίες τους ημιτελείς. Λατρεύουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
 • Αιγόκερως : Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω δηλώνει αποφασιστικότητα, πρακτικότητα, πειθαρχία αλλά και ανασφάλεια. Είναι αρκετά αγχώδεις και πολύ συναισθηματικοί. Εκφράζονται και ανοίγονται πολύ δύσκολα.Στις σχέσεις του είναι σταθεροί, αφοσιωμένοι και πιστοί αλλά καθόλου διαχυτικοί και εκδηλωτικοί. Είναι ώριμοι, εύστροφοι και με αρκετή δόση χιούμορ.
 • Υδροχόος : Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο δείχνει για ένα άτομο ότι είναι ανθρωπιστής, πρωτοποριακός, φιλελεύθερος, κοινωνικός και δημοφιλής.Στις σχέσεις του δεν επιτρέπει σε κανέναν να περιορίσει την ελευθερία του, ενδιαφέρεται όμως πραγματικά για τους άλλους και αγαπάει βαθιά.Είναι άτομα με πολύ ταλέντο και διάφορες ευαισθησίες. Λατρεύουν να μιλάνε για ιδέες και αξίες.
 • Ιχθείς : Ο ωροσκόπος στους Ιχθείς κάνει τα άτομα συμπονετικά, υπερβολικά ευαίσθητα, δίκαια, καλοσυνάτα, συμπαθητικά και ήρεμα. Έχουν πολλή φαντασία, εκφράζονται δύσκολα συναισθηματικά, είναι ρομαντικοί και ενθουσιάζονται εύκολα. Δένονται πολύ με τον συντροφό τους και τους φίλους τους. Πολλές φορές δεν μπορούν να οργανωθούν και έχουν την τάση να εξιδανικεύουν καταστάσεις και να παραβλέπουν λάθη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *