Πως να τον κερδίσω ανάλογα με το ζώδιο του…

Πως να τον κερδίσω ανάλογα με το ζώδιο του – Μήπως αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις, για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αγοριού που σ’αρέσει;

Λοιπόν, ξεκίνα από τα βασικά! Μάθε το ζώδιο του και με την βοήθεια του παρακάτω άρθρου, θα έχεις κάποια

 • tips για να κάνεις την κατάκτηση πιο εύκολη…
 • Ο Κριός: Αν του αρέσεις ο άνδρας Κριός συνηθίζει να αναλαμβάνει τα ηνία και να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, πρώτος! Αρα μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Αν δείξεις ότι είσαι έξυπνη, δραστήρια, αγαπάς την περιπέτεια και το κάθε τι καινούριο που σου προτείνει, τότε ο Κριός δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί σου!Ααα και μην ξεχάσεις να τον ακούς προσεκτικά όταν μιλάει για τον εαυτό του…
 • Ο Ταύρος: Eίναι ένας άνδρας άκρως ερωτεύσιμος και παθιασμένος. Για να κερδίσεις έναν άνδρα ταύρο πρέπει πρώτα να κερδίσεις την φιλία του και να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για τη μουσική, το θέατρο, τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Καλό θα ήταν να του δείξεις ότι είσαι δίπλα του και ότι νοιάζεσαι  γι αυτόν!
 • Ο Δίδυμος: Για να τον κερδίσεις πρέπει να είσαι δραστήρια και έξυπνη. Ο άνδρας δίδυμος έλκεται απο γυναίκες που δεν είναι στάσιμες αλλά ενεργητικές. Απεχθάνεται την πίεση και την ρουτίνα, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και θέλει τη κοπέλα του να είναι άκρως θηλυκή και πρότυπο ομορφιάς.
 • Ο Καρκίνος : Για να τον κερδίσεις πρέπει να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι γι αυτόν πραγματικά. Ο άνδρας καρκίνος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί. Ο καρκίνος δεν μένει στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Ενδιαφέρεται για τις απλές γυναίκες. Αν του δείξεις τρυφερότητα και ότι είσαι δίπλα του, τον έχεις!
 • Ο Λέων: Ο Λέων σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, έλκεται από δυναμικές γυναίκες, γεμάτες ερωτισμό και αυτοπεποίθηση. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι λαμπερές, που έχουν ενδιαφέροντα και είναι ανεξάρτητες. Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα λέοντα θα πρέπει να είσαι εκρηκτική, εκφραστική και παθιασμένη!
 • O Παρθένος : O άνδρας Παρθένος είναι ευαίσθητος, εργατικός και λογικός. Από μια κοπέλα ζητάει κατανόηση, στοργή και επικοινωνία. Αν κερδίσεις την φιλία του και έχετε καλή χημεία, τότε σίγουρα θα σε προσέξει! Ο Παρθένος επίσης, εκτιμάει την ειλικρίνεια και την υπομονή.
 • Ο Ζυγός : O άνδρας Ζυγός θα προσέξει την κοπέλα που έχει στυλ και αποπνέει πάντα ένα μυστήριο αέρα! Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση και το γούστο μιας κοπέλας. Του αρέσει ο ρομαντισμός και η ηρεμία σε μια σχέση. Αποζητά την επικοινωνία με μια κοπέλα και απεχθάνεται την καταπίεση. Λατρεύει να μιλάει μαζί της και να φλερτάρει έντονα..( Μεταξύ μας, το’ χει!..)
 • Ο Σκορπιός : Ο εραστής του ζωδιακού κύκλου; Σίγουρα ο Σκορπιός λατρεύει την ένταση, το πάθος και το σεξ. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο και ειδικά για την κοπέλα που τον ενδιαφέρει. Θέλει μια σχέση γεμάτη μυστήριο και ένταση!  Εκτιμά την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σε μια κοπέλα. Δείξε του ειλικρινά ότι σ’αρέσει και διεκδίκησε τον! Και μην ξεχνάς… Πάθος, πάθος, πάθος!!!
 • Ο Τοξότης : Είναι παιχνιδιάρης και του αρέσει να φλερτάρει! Θέλει μια κοπελα αισιόδοξη και έτοιμη να τον ακολουθήσει στις τρέλες του!! Τους αρέσει να είναι κυνηγοί και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για μια κοπέλα εύκολα! Αποζητούν την επικοινωνία και το χιούμορ από μια κοπέλα!! Ωστόσο, μπορεί να γίνουν αρκετά διεστραμμένοι στο κρεβάτι!!
 • Ο Αιγόκαιρως : Ο άνδρας Αιγόκαιρως αγαπάει την τρυφερότητα και την σταθερότητα. Του αρέσει να τον διεκδικούν, και να νιώθει ποθητός! Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του και να κάνει πράγματα μαζί του. Όμως, είναι αρκετά επιλεκτικός και θα πρέπει να έχετε υπομονή μαζί του! Αν τον κερδίσετε θα σας είναι πιστός και αφοσιωμένος!
 • Ο Υδροχόος : Τι θα αναστατώσει τον επαναστατικό Υδροχόο; Η εκκεντρική προσωπικότητα, η δύναμη του μυαλού σου, η αγάπη για το καινούργιο και το προοδευτικό, η αδιαφορία σου για το γάμο και οτιδήποτε παλιομοδίτικο. Ο Υδροχόος αγαπά την ανεξαρτησία του, και δεν θέλει μια σχέση βασισμένη στην ρουτίνα. Αν είσαι εναλλακτική και χαλαρή, τον έχεις..
 • Ο Ιχθείς : Ο Ιχθείς θα σε προσέξει αν καταλάβει ότι ασχολείσαι μαζί του, αν τον ενθαρρύνεις και του δείξεις πως τον θαυμάζεις! Θέλει η κοπέλα του να είναι δυναμική και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες! Του αρέσει ο ρομαντισμός, είναι ευαίσθητος αλλά αν δεν του δίνεις την αμέριστη προσοχή σου, μπορεί να γίνει και άπιστος! Αν του δείξεις ότι γι αυτόν θυσιάζεις τα πάντα δύσκολα τον χάνεις..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *