Πως να στολίσετε το σπίτι σας γρήγορα και οικονομικά!

Πως να στολίσετε το σπίτι σας γρήγορα και οικονομικά!

Σε περίπτωση που δεν το πήρατε είδηση τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…εμείς θα σας προτείνουμε φθηνές,εύκολες, έξυπνες αλλά και πρωτότυπες ιδέες για να ομορφύνετε το χώρο σας,χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα!  Και φυσικά ξέρετε από που θα ξεκινήσετε…από το δέντρο!

Μπορείτε να το ανανεώσετε με καινούρια στολίδια που θα φτιάξετε μόνοι σας (π.χ. με χαρτιά περιτυλίγματος,παλιές κορδέλες και χρωματιστά υφάσματα) μπορείτε να το στολίσετε επίσης ,κρεμώντας μικρά παιχνίδια των παιδιών αντί για μπάλες.

 

-Για αρχή διάλεξτε ένα θέμα. Το θέμα μπορεί να αφορά χρώμα ή είδος. Μπορείτε να διαλέξετε το ασημί ή το κόκκινο, για να το στολίσετε αναλόγως με στολίδια αλλά και γιρλάντες.

-Αν χρησιμοποιήσετε πράσινο δέντρο, στόλιστε το με λευκές μπάλες, αστέρια και ασημί κορδέλες…

-Χρησιμοποίηστε γιορτινές κορδέλες ή αυτές που ήδη έχετε από δώρα που σας έχουν φέρει και φτιάξτε φιογκάκια…

-Τύλιξτε άδεια κουτιά με χρωματιστά χαρτιά περιτυλίγματος και τοποθέτηστέ τα σε όλο το σπίτι…  *Χριστούγεννα δεν είναι μόνο στο σαλόνι! Βάλτε Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και κεριά σε κουζίνα, υπνοδωμάτιο και  τραπεζαρία…

-Γέμιστε ένα μπολ με χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουκουνάρια κ άλλα παρόμοια αντικείμενα. Ιδανικό για το υπνοδωμάτιό σας!

-Βάλτε στη βεράντα σας μεγάλα φανάρια με κεριά…

-Σε μία γωνιά με τραπεζάκι μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χωριό του Άι Βασίλη, με ψεύτικο χιόνι και μικρά σπιτάκια και φαναράκια…

 

Καλή επιτυχία κ Καλά Χριστούγεννα!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *