Πως να μην ξεχάσω ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης μου…

Πως να μην ξεχάσω ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης μου…

Επειδή πολύ πρόσφατα, όπως και πολλές άλλες φορές, μου έτυχε να ξεχάσω κάποιον από τους κωδικούς πρόσβασης μου και φυσικά ο πανικός με κυρίευσε, (ξέρω πως και εσείς το έχετε πάθει) αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο για το πως δεν θα ξεχνάμε ποτέ τους κωδικούς μας. Θα σας ενημερώσω λοιπόν, σχετικά με 3 προγράμματα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη…

1. LastPass

url

Είναι από τα πρώτα προγράμματα που έχουν καταφέρει να κάνουν εύκολη τη διαδικασία προστασίας κωδικών . Εν ολίγοις το LastPass θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Καθιστά εύκολο τον ελέγχο των κωδικών σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρότερους κωδικούς πρόσβασης. Μπορείτε να αλλάξετε έναν κωδικό αυτόματα, όταν μια υπηρεσία σας έχει παραβιαστεί. Όταν ένα site στο οποίο έχετε λογαριασμό έχει επίσης παραβιαστεί σας ειδοποιεί. Το LastPass υποστηρίζεται απο Windows, Linux, Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, και Chrome, Firefox, Safari, Opera και Internet Explorer. Είναι δωρεάν για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε .

https://www.lastpass.com/

 

2. Dashlane

url

Εύκολο στη χρήση , απλή ασφάλεια και εύκολη καταγραφή των αγορών σας από online καταστήματα. Αν θέλετε να αλλάξετε όλους τους κωδικούς σας με τη μία, μπορείτε να το κάνετε πάρα πολύ εύκολα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για ασφαλή ανταλλαγή εγγράφων.Επίσης,  οι κωδικοί πρόσβασης σας μπορούν να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές σας.
Το Dashlane υποστηρίζεται από Windows, Android, iOS, και Chrome, Firefox, Safari και Internet Explorer.

https://www.dashlane.com/

 

3. RoboForm

url

Έχει δημιουργηθεί από το 1999, και είχε πάντα ένα μεγάλο αριθμό αφοσιωμένων χρηστών. Σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε τους κωδικούς πρόσβασης και τα δεδομένα σας κρυπτογραφημένα σε μια συσκευή ή να τα συγχρονίσετε μέσω διαδικτύου με όλες τις συσκευές σας. Υποστηρίζει πολλαπλές ταυτότητες, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε αυτόματα πληροφορίες διαφορετικών χρηστών ή διευθύνσεις. Μπορείτε επίσης να πάρετε το RoboForm μαζί σας σε μια μονάδα δίσκου USB από υπολογιστή σε υπολογιστή. Έχει επίσης χαρακτηριστικά bookmarking για να σας βοηθάει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Το RoboForm υποστηρίζεται απο Windows, Linux, Android, iOS,Windows Phone (εκδόσεις διαθέσιμες για πλατφόρμες όπως το Blackberry) και ειναι διαθέσιμο για το Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer και Opera.

http://www.roboform.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *