Πως να μαυρίσετε εύκολα και γρήγορα…

Πως να μαυρίσετε εύκολα και γρήγορα…

Τέρμα τα ψέματα… έφτασε το καλοκαίρι και είναι καιρός για μαύρισμα! Όλοι ξέρουμε ότι το μαύρισμα ομορφαίνει και καλύπτει κάποιες ατέλειες… Ποιος λοιπόν δεν θα ήθελε ένα μαυρισμένο σώμα εύκολα και γρήγορα; Εμείς θα σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να το πετύχετε…

1. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος φυσικά, είναι να κάτσουμε κάτω από τον ήλιο με το κατάλληλο αντηλιακό, ανάλογα με την επιδερμίδα μας και να τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. Η διαδικασία αυτή μπορεί να καθυστερήσει λίγο, αλλά το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο.

2. Ένας ακόμη τρόπος για να βοηθήσουμε το σώμα μας να αποκτήσει το κατάλληλο μαύρισμα πιο γρήγορα, είναι ένα καλό peeling πριν βγούμε στην παραλία. Το peeling, θα καταφέρει να διώξει τα νεκρά κύτταρα και έτσι θα έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

3. Άλλος ένας τρόπος για πιο εύκολο και γρήγορο μαύρισμα είναι το solarium, που μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε τη μελανίνη μας. Βέβαια από μόνο του δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, για αυτό καλό θα είναι να κάνουμε και μερικές βουτιές στη θάλασσα.

4. Ίσως ένας πιο safe τρόπος είναι και οι κρέμες μαυρίσματος. Υπάρχουν πολλές κρέμες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα πιο σκούρο δέρμα.

5. Τέλος, μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να μαυρίσει με ειδικές τροφές. Το πολύ νερό βοηθάει και κάνει καλό στο δέρμα, το αφήνει πιο ενυδατωμένο.Ακόμη, μερικές τροφές που βοηθούν το σώμα μας να αποκτήσει ένα πιο σκούρο χρώμα είναι οι εξής: καρότα, αυγά, ροδάκινα, βερίκοκα, ακτινίδια, γαλακτοκομικά, αναποφλοίωτα δημητριακά, λεμόνια και ψάρια.

Καλό μαύρισμα λοιπόν!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *