Πως να κόψετε τα μαλλιά σας μόνες σας και να ξεφορτωθείτε την ψαλίδα εύκολα και γρήγορα…

Πως να κόψετε τα μαλλιά σας μόνες σας και να ξεφορτωθείτε την ψαλίδα εύκολα και γρήγορα…

Το κούρεμα στο σπίτι ταιριάζει σε όλες όσες έχουν μεσαία με μακριά μαλλιά και είναι πολύ εύκολο και γρήγορο. Τα μαλλιά είναι στοιχείο της εμφάνισης που παίζει σημαντικό ρόλο .Αν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας μόνες σας να έχετε στο μυαλό σας ότι το κούρεμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δύσκολα διορθώνεται κάποιο λάθος αλλά όχι ακατόρθωτο Αν είστε από τις τολμηρές και πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε πιάστε το ψαλίδι και ξεκινήστε. Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε…

1. Το πρώτο πράγμα είναι τα εργαλεία σας. θα χρειαστείτε ένα ειδικό ψαλίδι για κούρεμα και έναν καλό καθρέφτη με καλό φωτισμό και έναν μικρότερο καθρέφτη για να ελέγχετε το πίσω μέρος των μαλλιών σας.

2. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι βρεγμένα ώστε να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία.

3.

20160125_210722

Για να καθαρίσετε τις σπασμένες και ταλαιπωρημένης άκρες, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 2 μέρη και δοκιμάστε να τα στριφογυρίσετε. Στη συνέχεια ξεκινήστε να κόβετε τις άκρες που περισσεύουν κατά μήκος. Είναι ένας απλός τρόπος για να ξεφορτωθείτε ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στα γυναίκεια μαλλιά που δημιουργείται από τις βαφές ,το ίσιωμα των μαλλιών.

4.

670px-Cut-Your-Own-Hair-Step-19-Version-2

Ξεκινήστε να κόβετε τα μαλλιά σας, με αργές κινήσεις. Αφού υπολογίσετε το μήκος που θέλετε να κόψετε , τοποθετήστε το ψαλίδι λίγο πιο κάτω από τα δάχτυλα σας και κόψε αργά και σταθερά, κοιτάξτε αν οι άκρες των μαλλιών σας είναι απόλυτα ίσιες, ελέγξτε στον καθρέφτη αν το μήκος είναι ίσιο και συνεχίστε. Για να είστε πιο σίγουρες στεγνώστε τα μαλλιά σας , ώστε να σιγουρευτείτε ότι στέκονται σωστά, αν έχετε κάνει κάποιο λάθος μην πανικοβάλλεστε, βρέξτε λίγο τα μαλλιά σας και διορθώστε το… Καλύτερο θα είναι να κόβετε λίγο κάθε φορά ,ώστε να αποφύγετε τα λάθη.

5. Για να καταφέρετε να κόψετε τα μαλλιά σας φράντζα ή αφέλειες . Αν και είναι αρκετά δύσκολο, με προσοχή μπορείτε να το καταφέρετε.Ισιώστε τα μαλλιά σας μπροστά και χωρίστε τη φράντζα σας, ξεκινήστε να κόβετε από τη μέση μέχρι την άκρη , μην ξεκινήσετε να κόβετε τα μαλλιά σας από τη μια πλευρά μέχρι την άλλη, διότι υπάρχει περίπτωση να κόψετε κάπως στραβά τα μαλλιά σας. Θα ήταν καλύτερο να μην επιχειρήσετε κατευθείαν να κόψετε τα μαλλιά σας φράντζα, καλύτερο θα ήταν να κάνετε κάποιες αφέλειες ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος…

Καλή σας επιτυχία!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *