Πως να κατεβάσω το ios7 στο android κινητό μου

Πως να κατεβάσω το ios7 στο android κινητό μου

Πως να κατεβάσω το ios7 στο android κινητό μου

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές αναφορές στο διαδίκτυο από τη στιγμή της πρώτης παρουσίασης του iOS 7 τον Ιούνιο, ότι είναι «πιο Android πεθαίνεις», καλύπτουμε και το ενδεχόμενο να υπάρχετε κάποιοι εκεί έξω, που θέλετε να κάνετε το Android σας να μοιάζει ότι «τρέχει» iOS 7. Πώς θα το κάνετε αυτό; Μα φυσικά, με εφαρμογή.

 

Λοιπόν, μία εντελώς άχρηστη (λειτουργικά) εφαρμογή που θα σας επιτρέψει όμως να κάνετε ενδιαφέρουσα πλάκα στους φίλους σας, είναι η iOS 7 Lockscreen Parallax HD, που θα βρείτε στο  Play Store, εδώ (Είναι δωρεάν).

Δίνει στο Android σας μία εντελώς iOS 7 lock screen, με όλα τα χαρακτηριστικά του τελευταίουinterface, αλλά αυτό που είναι εντελώς αστείο, είναι στα homescreens τα εικονίδια των εφαρμογών. Και πώς παραδείγματος χάριν βλέπετε το εικονίδιο του App Store και φυσικά από κάτω γράφει (και λειτουργεί) ως Play Store.

Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, δοκιμάστε τη. Αν μη τι άλλο θα διασκεδάσετε αφάνταστα με τα απορημένα βλέμματα των φίλων σας που περηφανεύονται για τη νέα έκδοση λειτουργικού στο iPhone τους, δείχνοντάς τους το λειτουργικό σε ένα Android.

Source: http://www.digitallife.gr