Πως να διαλέξω τατουάζ και τι πρέπει να γνωρίζω…

Πως να διαλέξω τατουάζ και τι πρέπει να γνωρίζω…

Πως να διαλέξω τατουάζ ?

Πόσα χρόνια σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ ,αλλά δεν το έχετε αποφασίσει ακόμα; Το πρώτο τατουάζ μπορεί να είναι κάτι πολύ συναρπαστικό ,όμως είναι μια σημαντική απόφαση και υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε . Εμείς έχουμε τις απαντήσεις στις απορίες σας.

1. Θα πονέσω;…

Στην πραγματικότητα αυτό που θα νιώσετε είναι ένα ενοχλητικό τσίμπημα, μια ελαφριά δόνηση. Τα σημεία που θα πονέσουν περισσότερο είναι τα πόδια, τα πλευρά και οι γλουτοί. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά όμως ο πόνος αρχίζει να μειώνεται αισθητά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην καταναλώσετε αλκοόλ ή ασπιρίνες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία. Επίσης το μελάνι που χρησιμοποιείται για το τατουάζ μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

2. Τι σχέδιο μου ταιριάζει ;

Αν αρκεστείτε μόνο στο ίντερνετ για να βρείτε το ιδανικό σχέδιο,σίγουρα θα καταλήξετε με ένα συνηθισμένο τατουάζ που θα το έχουν οι περισσότεροι! Το σχέδιο είναι υπόθεση καθαρά προσωπική, οπότε θα πρέπει να είναι κάτι που να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

3. H τιμή…;

Σίγουρα ένα καλό τατουάζ  δεν θα είναι φθηνό και το αντίστροφο. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος και το σημείο που θα το κάνετε. Οι τιμές συνήθως ξεκινάνε από 50 ευρώ…

4. Ποιά είναι η κατάλληλη εποχή ;

Η άνοιξη είναι η καταλληλότερη εποχή.Τα ρούχα που φοράτε είναι λιγότερα, ώστε να μην ακουμπάνε στο σημείο του τατουάζ. Ενώ δεν κάνετε συχνά μπάνιο στη θάλασσα η οποία μπορεί να το μολύνει και να το ξεθωριάσει. Τουλάχιστον για 2 εβδομάδες θα πρέπει να αποφύγετε τα μπάνια στη θάλασσα και την έκθεση του τατουάζ σας στον ήλιο.

5. Σε ποιο σημείο να κάνω το τατουάζ ;

Τα πιο δύσκολα τατουάζ είναι εκείνα ανάμεσα στους ώμους και τους γοφούς, ενώ τα τατουάζ στον κορμό θα χρειαστούν περισσότερα διαλείμματα. Προσοχή : μερικά τατουάζ θεωρούνται απαγορευτικά για κάποιες δουλειές.

 

Τέλος, αν ακόμη δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αυτό το βήμα, υπάρχουν και τα προσωρινά τατουάζ με χένα όπου διαρκούν συνήθως 2 βδομάδες…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *