Πως να διαλέξετε γυαλιά ήλιου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας…

Πως να διαλέξετε γυαλιά ήλιου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας…

Ένα απο τα πρώτα αξεσουάρ, αν όχι το πρώτο, στη λίστα με τις καλοκαιρινές αγορές μας είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου… Φυσικά και υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξουμε , το σημαντικότερο όμως είναι να επιλέξουμε  εκείνα που θα ταιριάζουν απόλυτα με το σχήμα του προσώπου μας,για αυτο διάβαστε τις παρακάτω συμβουλές για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή…

 Μακρόστενο πρόσωπο

Άν έχετε μακρόστενο σχήμα προσώπου, σας ταιριάζουν οι στρογγυλοί σκελετοί. Προτιμήστε έναν σκελετό αντίθετο από το σχήμα του προσώπου σας. Επίσης καλό είναι να προτιμήσετε γυαλιά με λεπτή γέφυρα.

Οβάλ πρόσωπο

Άν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου, τότε σας ταιριάζουν τα περισσότερα είδη γυαλιών. Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε από όλα τα είδη σκελετών αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Τριγωνικό πρόσωπο

Άν το σχήμα του προσώπου σας ειναι τριγωνικό, επιλέξτε φακούς που προσθέτουν πλάτος στην περιοχή των ματιών. Δηλαδή ο σκελετός τους να είναι ίσιος στο επάνω μέρος και έντονος το κάτω μέρος.

Τετράγωνο πρόσωπο

Άν το σχήμα του προσώπου σας ειναι τετράγωνο, σας ταιριάζουν περισσότερο οι οβάλ φακοί. Αποφύγετε λεπτούς ή μακρόστενους σκελετούς.

Στρογγυλό πρόσωπο

Άν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, δηλαδή ένα πρόσωπο χωρίς γωνίες, σας ταιριάζουν καλύτερα σκελετοί σε γεωμετρικά σχήματα κ μακρόστενοι σκελετοί. Δημιουργούν την εντύπωση μακρύτερου προσώπου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *