Πως να βάλετε σωστούς στόχους για το 2017 και να τους πετύχετε…

Πως να βάλετε σωστούς στόχους για το 2017 και να τους πετύχετε…

Για να καταφέρετε να πετύχετε τους νέους στόχους σας για το 2017, πρώτα από όλα θα πρέπει να γεμίσετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια. Σκεφτείτε κάθε περίπτωση σαν μία ξεχωριστή ευκαιρία. Κάντε μία λίστα επιτυχιών και προκαλέστε τον εαυτό σας για κάτι παραπάνω…Εμείς θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να τα καταφέρετε…

1. Κάτι πολύ βασικό είναι η αυτοπεποίθηση,δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε αποφασιστικοί. Να νιώθετε ικανοποιημένοι από τις δεξιότητές σας. Μείνετε αισιόδοξοι και μην το βάζετε κάτω ακόμα και αν κάποιος στόχος σας ,σας φαίνεται ‘’βουνό’’… Ο επιμένων νικά!

2. Σημειώστε τους στόχους σας… από τους πιο κοντινούς μέχρι τους πιο βραχυπρόθεσμους και από τους πιο εύκολους μέχρι τους πιο δύσκολους. Βάλτε ένα χρονικό όριο στον εαυτό σας για τους εύκολους στόχους και όσον αφορά τους πιο δύσκολους, ξεκινήστε με μικρά σταθερά βήματα να φτάνετε πιο κοντά σε αυτούς. Υπάρχουν βέβαια και μερικές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας,ώστε να φτιάξετε τη λίστα σας και έτσι να σας γίνει πιο διασκεδαστικό αλλά και πιο εύχρηστο..

3. Απολαύστε και χαρείτε με όσα καταφέρνετε. Όσο μικρός και αν πιστεύατε ότι είναι ο στόχος σας, είναι κάτι που καταφέρατε και αυτό από μόνο του μετράει θετικά στην ψυχολογία σας. Μη ξεχνάτε όμως, δεν πρέπει να επαναπαύθειτε…Χρειάζεται προσπάθεια, μεθοδικότητα και ποτέ μην αισθανθείτε ότι έχετε επιτύχει πλήρως κάποιον στόχο σας… αυτό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να χάσετε τον ρυθμό σας.

4. Το να πιστεύετε στις δυνάμεις σας είναι πολύ σημαντικό, αλλά μερικές φορές το να χρειαστείτε βοήθεια από άλλους ανθρώπους είναι κάτι φυσιολογικό. Από κάτι απλό όπως το να κάνουν μαζί σας ένα ταξίδι ,μέχρι και να συνεργαστείτε για κάποιο επαγγελματικό θέμα. Αν μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας μόνοι, τότε πόσο μάλλον με κάποιον φίλο δίπλα σας…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *